Трагичен инцидент в Илкстън: Микробус уби мъж и рани други в центъра на града

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
38

Рано тази сутрин в Илкстън настъпи трагедия, когато микробус се вряза в група хора на Market Place, водейки до смъртта на един мъж и нараняването на още двама.

Службите за спешна помощ бяха незабавно извикани на мястото на инцидента около 2.10 часа сутринта. Въпреки бързата им реакция, единият мъж, за съжаление, е починал на място. Двамата други пострадали са били откарани в болница, където са настанени с наранявания, които към момента не се считат за сериозни.

В хода на разследването, полицията е задържала мъж, предполагаемият шофьор на микробуса, по подозрение в убийство. Той в момента се намира под полицейско задържане.

Полицията в Дарбишър уточни, че не смята инцидентът за свързан с тероризъм и в момента не издирва други заподозрени. Разследването на случая продължава, като се търсят отговори за причините, довели до този трагичен инцидент.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!