Трагедия в Хакни: Четиригодишно момче убито с нож, арестувана е жена

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
802

В района на Далстън, Хакни, Източен Лондон, се разигра трагичен инцидент. В сряда вечерта, около 23:50 часа, спешните служби бяха повикани на адрес на улица Montague Road поради съобщения за опасност за живота на дете.

Пристигайки на място, спасителите откриха четиригодишно момче с тежки ножови рани. Въпреки незабавната медицинска помощ и транспортирането му до болница, момчето скоро беше обявено за мъртво.

41-годишна жена, позната на детето, беше арестувана на местопроизшествието. Съседи описаха шокиращата сцена, като споделиха, че жената била “цялата в кръв” при ареста ѝ. Тя била известна в района като “много дружелюбна”.

Съседи и местни жители изразиха своето потресение и страх от случилото се. “Това е тиха улица, никога не сме очаквали нещо подобно,” сподели една от жителките.

Главният детектив Джеймс Конуей, от полицейското управление на Хакни и Тауър Хамлетс, описа случая като “изключително тревожен” и подчерта, че полицията активно работи по разкриването на обстоятелствата около трагедията. Той увери общността, че въпреки че инцидентът е ограничен до дома, в района ще има увеличено полицейско присъствие.

Към момента полицията не издирва други заподозрени във връзка с инцидента. Близките на момчето са информирани и получават подкрепа от специализирани служители.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!