Том Круз организира хеликоптерен транспорт за екипа на “Мисията невъзможна 8” заради затварянето на M25

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
59

Гениалният план на Том Круз да се справи с невъзможната мисия, свързана със затварянето на M25 този уикенд. Изглежда, че Том Круз има предприемчиво решение за хаоса на пътуването по M25 този уикенд, което засяга екипа и актьорите на “Мисията: Невъзможна 8” – да ги превози до сета с хеликоптер.

Холивудската звезда и запален пилот на 61 години се казва, че има хеликоптери на готовност, за да помогне да се избегне очакваният “кармагедон” с огромни закъснения, тъй като M25 има своето първо дневно затваряне през уикенда.

Петмилов участък от магистралата между възловите пунктове 10 и 11 вече е затворен в двете посоки и ще остане недостъпен до 6 сутринта в понеделник, докато се събори мост и се монтира нов портал.

Круз и неговият екип и актьори на последния екшън блокбастър, в който участват Саймън Пег, Хейли Атуел, Ребека Фъргюсън и Хана Уадингам, се съобщава, че снимат този уикенд в студията Longcross в Съри. Местоположението е точно до M3, близо до затварянето на M25, което предупреждава шофьорите за закъснения до пет часа на околния път и обходния маршрут от 11,5 мили.

Продуцентът и актьор от “Топ Гън” Круз се съобщава, че има хелипад в Батърси, югозападен Лондон, готов да се използва за превоз на всеки засегнат член от екипа и актьори на сета в Съри, над магистралата. Това е място, което квалифицираният пилот е използвал преди, включително по-рано този месец.

“Затварянето на M25 е главоболие за повечето хора, но не и за Том. Той е толкова решен да запази “Мисията: Невъзможна 8″ в производство, че има хеликоптери на готовност в Лондон, за да прелети екипа си до Longcross”, каза източник на The Sun.

“Звучи прекалено, но забавянето на работата по филма е по-голям проблем и Том е такъв професионалист – той би преместил небе и земя, за да продължи шоуто.”

“Мисията: Невъзможна 8” вече беше засегната от забавяния по време на производството благодарение на Covid и стачката на холивудските актьори миналата година,

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!