The Daily Express: Според Найджъл Фараж председателят на британските лейбъристи „е обречен“, защото подкрепя свободното придвижване

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
145

Лондон. Бившият председател на “Британската партия на независимостта” заяви, че настоящият лидер на лейбъристите Джереми Корбин няма надежди да стане министър-председател, защото подкрепя свободното придвижване на хората из Европа и е подкрепян от едва 20% от гласоподавателите във Великобритания, пише The Daily Express.
„Джереми Корбин е обречен, защото той вярва в продължаването на свободното придвижване на хората. Той говореше в миналото, че е гражданин на света . Честно, ако се опитваш да ставаш министър-председател и се харесваш на едва 20% от населението, което има същото мнение като теб по най-важния въпрос на деня, то аз смятам, че няма как да ти се получи“, заяви Фараж.
Джереми Корбин е постоянно критикуван, че създава разделение в Лейбъристката партия поради позицията си относно имиграцията, въпреки призивите на депутатите да отговори на притесненията на гласоподавателите във връзка с референдума по Брекзит.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
focus-news.net

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!