Свалиха пътник от самолет, пътуващ за Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
679
epa09458500 A Japan Airlines Boeing 777-346ER flies over the Sofi Stadium during the hiring fair for the aviation sector organized by LAX (Los Angeles Airport) and SoFi Stadium at the SoFi Stadium in Los Angeles, California, USA, 09 September 2021. According to organizers of the fair, more than 5,000 positions in airlines, concessions, retail, administration and more will by offered for applicants. EPA/ETIENNE LAURENT

Източник: EPA/БГНЕС

Пътник от първа класа, за който се твърди, че е отказал да носи маска, е прекъснал полета на American Airlines за Лондон в сряда вечерта и е накарал пилота да се върне обратно в Маями, за да може клиентът да бъде свален от самолета , казаха служители на полицията и авиокомпанията.

Полет 38 на American Airlines е бил със 129 пътници и 14 членове на екипажа на борда. Той е бил над Атлантическия океан, когато се твърди, че пътникът е отказал да се подчини на инструкциите да носи маска.

Полицията е чакала на летището, когато самолетът се е приземил обратно в Маями. След това полицията изведе пътника от самолета без инциденти, заяви полицейски служител. От American Airlines съобщиха, че до приключване на разследването този пътник е включен в списъка на хората, на които е забранено да летят с авиокомпанията.
news.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!