Стана ясно каква сума ще прибере Кобрата за мача с Чисора

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
735

Над 7200 фенове са купили билети за зала “O2 Арена” в Лондон

Снимка:
Мачът на Кубрат Пулев с Дерек Чисора в събота вечер развълнува не само спортните фенове в България, а и тези във Великобритания.

Загубата на българина бе приета като изненада, но реакциите са, че двамата са направили боксово шоу с много екшън, с пълно отдаване и търсене на победа, а не изчакване, тактика и надлъгване.

“Ветераните не се посрамиха, искаме още от това”, пише сайтът “boxing24”.

“Пулев – Чисора III”, вече се роди като идея, а и желание на хората да го видят. А и промоутърът Еди Хърн намекна, че такива зрелища, в които никой не се пести и не се “танцува” около съперника са това, което феновете биха платили да гледат.

Но е сигурно, че след 12 рунда през 2016-а, спечелени от Кубрат, сега 12-те рунда в Лондон, които бяха за Чисора (според разединено съдийско решение), върнаха лентата към най-доброто от двамата боксьори в тежката категория.

Същевременно същият сайт разкрива неофициални информации за това кой колко ще спечели от боя.

Още не са ясни приходите от pay-per-view излъчването и абонаментите на DAZN, разбира се, но се очаква те да бъдат разделени 50-50.

Те ще бъдат добавени към твърдите суми, а те – според медията, са около 3 млн. долара за Пулев и около 1,8 милиона долара за Чисора.

Над 7200 фенове са купили билети за зала “O2 Арена” в Лондон.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!