Спиране на железопътни услуги между Гатуик и Три Бриджис след инцидент с пострадал човек

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
343

Услугите на Thameslink между летище Гатуик и Три Бриджис в Краули бяха спрени след като човек беше ударен от влак. Спешни служби са на мястото на инцидента, като се очакват големи затруднения в движението до 09:00 GMT.

Пътниците се насърчават да търсят алтернативни маршрути, като се предвижда пътуванията да отнемат с поне един час повече от обичайното. Други превозвачи временно приемат билети на Thameslink, за да улеснят пътуващите.

Още не е известно дали пострадалият е починал. Във връзка с инцидента, Thameslink временно преустанови услугите си между летище Гатуик и станциите Хейуърдс Хийт и Хоршам, като също така са засегнати и спирките на Три Бриджис, Краули, Ифийлд, Фейгейт и Литълхейвън.

Southern Railway също съобщи за значителни закъснения в своите услуги през засегнатата зона. Британската транспортна полиция провежда разследване на инцидента, който е станал на Gatwick Road, Краули в 05:36 GMT.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!