Слави започва подбора, следващият му ход – след месецТрифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
373

Снимка: архив „Булфото“

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.
„В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка“, написа Трифонов в профила си във Facebook.
В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере „политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава“.
При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета „Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

„Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и – буквално – от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа“, написа днес Слави в профила си във Facebook.
Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.
„Повярвайте ми – има такъв народ!“, завършва Трифонов.По публикацията работи: Вера К. Александрова

dnes.bg


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353