Шок! Втора драма с мигранти, какво става

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
124

Поредна акция на МВР срещу нелегалните мигранти в страната. Този път e имало гонка с полицията в Бургас, съобщи Нова.

Около 20:00 часа в района след село Дебелт мобилен патрул Жандармерията забелязал джипа със софийска регистрация, в който влезли няколко човека и потеглил. Униформените подали сигнал за спиране на автомобила, но водачът му увеличил скоростта. Преминава през к-с „Меден рудник” и стига до центъра на града. На ул. „Уилям Гладстон”, в района на кръстовището с ул. „Иван Шишман” се блъснал в паркиран празен лек автомобил.

По време на преследването към патрула на Жандармерията се присъединили и екипи от градските управления. След допускане на пътния инцидент от купето на джипа излезли, разбягвайки се в различни посоки, общо осем мъже. Седем от тях са задържани. Установено е, че водач на автомобила е 44-годишен мъж от сирийски произход, представил английски документ за самоличност, а превозваните от него мъже са мароканци. Последният от мигрантите се издирва в момента от полицейските служители.

Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен, но тестът му за наркотици е положителен. Колата е рент-а-кар.

standartnews.com

 

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!