Шок в Дупница! Отмениха погребението на починалия брат Галев

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
774

Планираното за днес погребение на Ангел Христов от станалите известни като братя Галеви е спряно. това съобщи БНТ, като се позова на свои неназовани източници.

Спирането е във връзка с разследване на начина, по който Христов се е прибрал в България без за бъде задържан за излежаване на присъда.
Христов почина вчера в къщата си в дупнишкото село Ресилово. Той, заедно с Пламен Галев напусна страната преди години, след като двамата бяха осъдени за организирана престъпна група. Те бяха обявени за издирване и с червена бюлетина на Интерпол.

Още не е ясно как Ангел Христов е успял да се върне в България, без да бъде забелязан от МВР. Погребението на Христов ще бъде утре в Дупница.

От МВР заявиха за БНТ, че се извършва вътрешна проверка как Ангел Христов се е прибрал в България без да бъде задържан за излежаване на присъдата си. Според наши източници няма данни за влизане с неговата самоличност. Възможно е да ползвал документ с чужда самоличност.
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!