Шеридън: Идвам в ЦСКА, за да играя срещу големи отбори в Европа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
571

Ирландският нападател Килиън Шеридън е избрал ЦСКА заради очакването да играе срещу

силни съперници в групите на Лига Европа. 19-годишният футболист трябва да пристигне в четвъртък и ден по-късно да подпише с червените.

“Миналата година ЦСКА игра с “Рома” и “Фулъм” в Лига Европа и перспективата да играя подобни мачове наклони везните в полза на този трансфер”, каза Шеридън.

Нападателят обясни, че е имал желание да си спечели място в състава на “Селтик”. “Върнах се в “Селтик” за предсезонната подготовка и се надявах да впечатля треньора, но в отбора има много нападатели и за мен няма място. Мениджърът Нийл Ленън ме посъветва, че най-доброто решение е да бъда преотстъпен някъде или да бъда продаден.”

“По това време вече имаше оферта от ЦСКА, която обмислих добре. Отидох в София да се запозная с клуба и това, което видях, ми хареса. Вече чакам с нетърпение да заиграя там”, заяви Шеридън.

Според медиите на Острова ЦСКА и “Селтик” са се разбрали за трансферната сума. Очаква се червените да платят на шотландците около 300 хил. паунда.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!