Шега за бившата доведе до сбиване в националния отбор по плуване на Великобритания

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
71

Звездата подметнал нещо заядливо за бившата си Анна Хопкин, която от две години върти любов именно с Грийнбанк

Глупава шега по адрес на бившата доведе до сбиване в националния отбор по плуване на Великобритания. Трикратният олимпийски шампион Адам Пийти изпита гнева на съотборника си Люк Грийнбанк по време на тренировъчен лагер. Звездата подметнал нещо заядливо за бившата си Анна Хопкин, която от две години върти любов именно с Грийнбанк.

Това ядосало Люк и Адам получил кроше в лицето, като дори се наложило да получи и медицинска помощ. Медиите на Острова достигнаха до скандала, след като шампионът се появи на събитие с деца с рана над лявото око, но отказа коментар.

Преди време 28-годишният Пийти имал кратка връзка с Анна, която също е плувкиня и е олимпийска шампионка. След това се събра с Ейри Мънро, майката на тригодишния му син Джордж, но миналото лято се разделиха.

Сега той ходи с Холи Рамзи, която е дъщеря на известния британски готвач Гордън Рамзи. И двамата имаха психични проблеми в миналото, като през декември тя отбеляза две години от победата си над алкохолизма, а сега има собствен подкаст, посветен на хората с тревожност. За да се бори с депресията пък, Пийти през март се оттегли от басейна за известно време, но вече е напълно готов за нови успехи.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!