Съд за счетоводител, харчел пари от измамна схема за секс с високоплатена порнозвезда

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
238

Смята се, че е платил £68 000 за услугите ѝ заедно с още две нейни колежки

 

Върховният съд във Великобритания разглежда делото срещу Асиф Кан, който е обвинен в схема за пране на пари в размер на £1 млн. Но, което е по-любопитно, е, че не е харчел парите за семейството си, а за услугите на една от най-популярните порнозвезди в Кралството. Новината научихме от LadBible.

Кан работил като счетоводител за голяма компания в Нюкасъл на име North of England Coachworks Ltd. Ръководството на компания се усъмнило в работата му, когато друг служител установил многократни трансфери от служебната банкова сметка към сайт за ескорт услуги. Оказва се, че £68 000 са преведени на три жени, една от които е Джема Мейзи, която таксувала своите клиенти по £600 за 30 мин. в компанията ѝ и по £1 000 за час. 50 от банковите преводи са именно в нейна посока.

Измамният счетоводител признава пред съда, че е харчел фирмените средства, за да облекчи компанията откъм данъци, като често използвал средствата за лични облаги.
Макар чисто формално Мейси и колежките ѝ да се водят експорт, съдът признава дейността им за проституция, тъй като има доказателства, че подсъдимият е плащал пари за секс услугите им.

Съпругата на Асиф Кан останала шокирани от разкритията, тъй като до момента преди делото да влезе в ход не е знаела за двойнствения живот на мъжа, от когото има две деца.

Съдията признава за виновен Кан по обвиненията че, е плащал за секс, за което ще трябва да прекара 10 седмици зад решетките, но тепърва предстои делото да продължи по същество за обвинението, че е крал пари от работодателя си.
kanal3.bg

View this post on Instagram

#gemmamassey

A post shared by TCP1 (@thecelebphotos1) on

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!