Путин е в кома?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
811

Източници от разузнаването твърдят, че президентът на Русия Владимир Путин е изпаднал в кома след неуспешна операция, предаде сайтът „Обозревател“.

Тази информация към момента не е потвърдена. Кремъл спешно разработва сценарий за предаване на властта, пише украинският сайт. Путин е изпаднал в кома след неуспешна операция по отстраняването на тумор. От седмици се говори за влошеното здравословно състояние на руския президент, който на 24 февруари започна пълномащабна война срещу Украйна.

Според източници от Кремъл вече се готви смяна на властта в Москва. Обкръжението на Путин по всяка вероятност ще крие информацията за състоянието му до последно, докато Кремъл не определи кой ще бъде наследникът на президента. Президентът на Русия се намира в реанимацията, където животът му се поддържа с помощта на медицинска апаратура.

Войната в Украйна, която Русия започна на 24 февруари, продължава и до днес, като и двете страни търпят големи загуби. Основната цел на Русия във военната ѝ операция в Украйна е да защити самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики, заяви вчера говорителя на Кремъл Дмитрий Песков. “Като цяло защитата на републиките е основната цел на специалната военна операция”, каза Песков. ДНР и ЛНР са две подкрепяни от Русия самопровъзгласили се републики в Източна Украйна, за които Москва казва, че се бори да ги откъсне изцяло от контрола на Киев./Fakti
skandal.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!