Пуснаха пуловери на Дядо Коледа с линии от кокаин

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
89

Търговска верига е решила да направи тематика за възрастни

 

Снимка: Sky News
Най-голямата в света магазини за търговия на дребно – „Уолмарт“, изтегли от продажба пуловер, на който изглежда, че Дядо Коледа „си прави линии с кокаин“, предава британският телевизионен канал Sky News, пише Агенция „Фокус“.

На дрехата любимият белобрад старец е изобразен да седи зад маса с три линии бяло вещество пред себе си, а надпис гласи: „Нека вали!“. В описанието на продукта на уебсайта на „Уолмарт: се казва: „Всички знаем как действа снегът. Той е бял, прахообразен и най-добрият идва направо от Южна Америка. Това е лоша новина за веселия стар Дядо Коледа, който живее далеч в Северния полюс. Ето защо Дядо Коледа наистина обича да наслаждава на момента, когато си вземе качествен, клас А, колумбийски сняг“.

Компанията се извини и обясни, че продуктът е взет от външен продавач и не „представлява ценностите на „Уолмарт“, след което свали от продажба пуловера. „Премахнахме тези продукти от нашия пазар. Извиняваме се за всяко неволно нарушение, което това може да е причинило“.

Сайтът „Уолмарт“ предлага и други пуловери с тематика за възрастни, включително един, показващ обърнат снежен човек с нос от моркови и двама безделници, висящи под него. Друг пък изобразява как Дядо Коледа пече „кестените“ си над огън. Тези продукти също са премахнати от сайта на компанията.

По публикацията работи: Павел Гълъбов

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!