Потрес във Врачанско: Син 10 месеца крие трупа на майка си, за да тегли пенсията ѝ

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
451

Жената починала през януари, наследникът държал тялото ѝ в една от стаите на къщата

Ужасяващ случай разтресе врачанското село Манастирище. Мъж от селото крил трупа на майка си 10 месеца, за да прибира пенсията ѝ.

През януари тази година пенсионерката Дана Лазарова починала в дома си. Синът ѝ Цветелин Димитров, познат в селото като Цеци Яричката, обаче не казал на никого. Така цели 10 месеца трупът на възрастната жена е оставен в една от стаите. А през това време 49-годишният мъж редовно теглил и харчил за собствени нужди пенсията на възрастната жена.

Едва преди няколко дни на съседи им прави впечатление, че в тази къща нещо не е наред и подават сигнал. Влизайки, органите на реда откриват безжизненото тяло на Дана Лазарова. В момента трупът се намира в моргата на врачанската болница и се очаква да бъде издаден смъртен акт, пише “24 часа”.

Цветелин Димитров е познат в Манастирище като тих човек. От години той не работи. Въпреки че злоупотребява с алкохола, до момента той не е правил проблеми на местното население.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)
bgonair.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!