Пораснали деца с жесток некролог: Светът е по-хубав без майка ми!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
116

Тя изоставила децата си, защото забременяла от брата на съпруга си
Снимка: Twitter
Брат и сестра пишат брутален некролог на собствената си майка, която е починала преди седмица. Чрез това си действие те разкриват болката и разочарованието си от преживяното през годините.

Некрологът за 80-годишната Кейтлин Демлууд се появява в „Редууд Фолс Газет“ миналата седмица. В него се разказва как жена от Минесота изоставила децата си, за да бъдат отгледани от баба си и дядо си, защото тя забременява от брата на съпруга си. Пише още, че тя няма да липсва на децата, които е изоставила и светът е по-хубав без нея. Некрологът е публикуван с точните им думи. Дори вестник от Спрингфилд е отказал да го публикува, защото е бил прекалено обиден.

Пред Daily Mail говори бившият професионален боксьор Джей Демало, на 58 години, за да обясни защо заедно със сестра си Джина публикуват такъв некролог. Той казва, че майка им никога няма да разбере през какво са преминали, но иска поне да имат последната дума. Идеята била на Джина, когато разбрала от братовчедка, че Кейтлин е на смъртно легло.

За приятелите на Джина и Джей от детството било шокиращо, че майка им не е била мъртва. Те са смятали, че е загинала в катастрофа или нещо подобно. Демало признава, че той и сестра му Джина са имали „резерви“ за написването на некролога, съзнавайки, че това може да предизвика раздразнение.

Живата сестра на Кейтлин, Джуди, казва пред Daily Mail, че некрологът на племенниците ѝ е злобен и неимоверно са наранили семейството. Но за Демало и сестра му е много важно, че истината е излязла наяве след толкова години в тайна. Те смятат, че може да се напише книга или да се направи филм за преживяванията им и хората пак не биха повярвали през какво са преминали.

Докато цял живот са се опитвали да отгатнат живота на майка си, години по-късно се подрежда цялата истина. Научават, че имат двама полубратя, за които разбират малко след раждането им. Джей и Джина са били нещастно изоставени в Минесота, докато майка им и децата ѝ са живяли щастливо. Двамата разказват, че майка им ги е посетила два пъти по празници. Показвала им е картички с другите си деца, на които играят карти и се забавляват.

„Сякаш не съществувахме за нея. Как можеш да причиниш това на собствените си деца? Тогава осъзнахме, че трябва да се махнем от Минесота“, споделя Демало.

Той казва, че армията и боксът са го спасили. Сега той има едно дете и живее във Флорида. Джина е омъжена и също живее във Флорида, работи като чистачка. Нещата не са били лесни за тях. Но и двамата са доволни, че са публикували тяхната истина за майка си и биха го направили отново.

По публикацията работи: Екип на Dnes.bg
dnes.bg


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353