Полицията търси три деца, изчезнали след посещение в Thorpe Park

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
43

 

Полицията в Съри съобщи, че е възможно трите деца да са пътували до Лондон, след като за последно са били видени да се насочват към центъра на града.

Три деца са изчезнали след ден в Thorpe Park, съобщиха от полицията. Офицерите търсят Канди (14), Амелия (9) и Малик (7), които бяха обявени за изчезнали малко след 19:00 ч. в понеделник.

И тримата за последно са били видени да се насочват към центъра на Стейнс около 15:17 ч. Полицията съобщи, че се смята, че те може да са пътували до Лондон.

Канди е описана като чернокожа, слаба и висока 160 см. Тя е била облечена в сиви или черни анцузи, бяла тениска, бели маратонки, черни очила с рамки и няколко гривни на всяка китка.

Амелия е описана като европейка, висока 110 см, слаба, сиви анцузи, сива блуза с дълги ръкави с надпис “Believe” и бели маратонки.

Малик е описан като европейски мъж и е със същата височина като Амелия. Той е описан като слаб и носеше черни анцузи, черни маратонки и зелена блуза с дълги ръкави и райета.

Полицията съобщи, че Амелия и Малик са роднини.

Всеки, който има информация, е помолен да се свърже с полицията в Съри.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!