Почина синът на Шинейд О’Конър

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
357

Ирландската певица Шинейд О’Конър потвърди информациите за смъртта на 17-годишния й син Шейн. Два дни по-рано той бе обявен за изчезнал и полицията започна да го издирва.

 

„Моят красив син, Невиим Неста Али Шейн О’Конър, светлината на моя живот, реши да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Нека почива в мир и нека никой не следва примера му. Моето бебче. Обичам те толкова много“, написа в Twitter певицата.

Шейн е едно от четирите деца на Шинейд, която има четири брака зад гърба си.

Най-големият й син е на 34 години, казва се Джейк, а негов баща е Доналд Рейнолдс. Двамата се женят през 1987 и се разделят през 1991 година.

Дъщеря й Ройзин е на 25 и е от връзката й с журналиста Джон Уотърс. Починалият 17-годишен Шейн е от връзката с певеца Донал Лъни.

Най-младото й дете е Джошуа и на 15 години. Негов баща е американският бизнесмен Франк Бонадио, с когото Шинейд се раздели през 2017 година.

Певицата и преди е имала проблеми с Шейн. През 2019 година пак обяви, че е изчезнал и започна да го издирва чрез социалните мрежи. „Няма го вече два дни. Ако случайно сте родители на някой негов приятел и сега той е при вас, моля да се обадите“, призова тогава Шинейд. В крайна сметка той бе намерен, но впоследствие е лекуван за склонност към самоубийство.
eva.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!