Пенелопе режисира Ирина Шейк в реклама на бельо

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
191

Пенелопе Крус доказа, че притежава повече от актьорски талант, като застана зад

камерата в ролята на режисьор. Дамата измисли цялата концепция и раздаде указания по време на снимките на рекламното видео към новата си линия бельо съвместно с лейбъла Agent Provocateur.

39-годишната брюнетка, която миналия месец роди второто си дете – този път момиченце, е дизайнерка на колекцията „ L’Agent” заедно със сестра си Моника. И ако феновете на испанската прелест са разочаровани, че тя не участва във видеото, то нека не бързат със заключенията си, защото Пенелопе е намерила чудесен свой заместител в лицето на невероятната красавица Ирина Шейк.

Рускинята, която е гадже на футболната звезда Кристиано Роналдо, се разхожда по секси облекло и се превръща в обект на желание от хубавеца Мигел Силвестре, който я преследва из цялото парти, пълно с полуразсъблечени мадами и накрая е възнаграден с еротичен танц в скута си.

Красавецът има способността да вижда всички жени по бельо в мига, в който сложи слънчевите си очила. Но, разбира се, това е прекалено хубаво, за да е истина и по време на танца на Ирина той е събуден от шефа си – изигран от съпруга на Крус и носител на „Оскар” Хавиер Бардем.

Ето и какво казва за своята работа като режисьор и линията си бельо Пенелопе: „Важно е да изпратим съобщението, че това бельо е за всеки. Мога да открия красотата във всички типове жени. Не искам просто да показвам красиви тела, искам да разкажа история”.

Мигел споделя в мейкинга на рекламата, че е бил развълнуван от поканата на актрисата да участва в проекта и за него това е било истински „подарък”. Той споделя още, че не му е било никак лесно да работи с Ирина и да запази самообладанието си.

„Бях заобиколен от красиви жени по бельо през целия ден… Трудно ми бе да се концентрирам. Никога няма да забравя участието си в тази реклама”, добави Силвестре.

По време на снимките преди няколко месеца в напреднала бременност е присъствала и Моника Крус, която също е дизайнер на линията. „Повиках сестра ми няколко дни преди да роди и мислех, че няма да успее да дойде. Но тя дойде и изглеждаше красива”, каза Пенелопе.

Вижте снимки от мейкинга в галерията на Tialoto.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!