Откриха изгарящо тяло без глава и крайници в туристическа дестинация в Испания

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
29

Изгарящо тяло без ръце и крака беше открито в популярна испанска туристическа дестинация. Останките, без глава, бяха намерени от бегач в района Лас Серрета в Аликанте в понеделник.

Полицията не успя веднага да установи дали тялото е на мъж или жена, но подозира, че е мъж. Предстои аутопсия, а детективите се надяват, че ДНК ще помогне за идентификацията. Експертите също ще се опитат да установят дали жертвата е претърпяла наранявания преди смъртта си.

Откритието се разследва от испанската група за насилствени престъпления. Една от теориите е, че случаят може да е свързан с наркотрафика.

Случаят съвпадна с подготовката за празника на Сан Хуан, традиционен испански регионален фестивал, който се провежда от 19 до 24 юни. Детективите използваха дрон за да претърсят района за останалата част от тялото.

Близо до мястото беше намерен куфар, пълен с дрехи, който също беше запален.

Аликанте е туристически град на югоизточното крайбрежие на Испания, известен със стария си град с извити улици, цветни къщи и оживен нощен живот.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!