Opal Transfer празнува 19 години на пазара с по-бързи плащания

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
255

 

Opal Transfer е компания за парични преводи, базирана в Лондон, която отпразнува почти две десетилетия на пазара като добави още по-бързи методи за плащане към пакета си от услуги. Сега клиентите могат да правят по-лесни, по-бързи и по-сигурни плащания чрез банков превод. По-просто казано, няма нужда от попълване на допълнителна информация, а целият процес отнема само десетина секунди.

 

Празнуването на такава годишнина е шанс за компанията да си даде оценка за развитието, растежа и постиженията си. Тази година Opal Transfer, един от основоположниците в сферата на онлайн паричните преводи, отбелязва 19 години на английския пазар. Компанията смело предложи на клиентите си нов, по-бърз и лесен начин за плащане чрез банкови преводи.

 

“Нашият фокус е върху това да предложим на клиентите си безпроблемно и приятно преживяване, независимо дали общуването им с нас е онлайн или по телефона. Обърнахме внимание на притесненията и нуждите на хората и им дадохме това, което искаха да видят: нов, бърз и лесен начин за осъществяване на парични преводи. Това е обещание, което дадохме преди 20 години – да улесним живота им и сега с всяка новост и подобрение в услугите ни, ние показваме, че държим на думата си.”, споделя Гита Петкевича, управляващ директор на Opal Transfer.

 

Ново: супербързи плащания с Opal чрез банков превод

 

Независимо дали искате да подкрепите партньора си или да помогнете на родителите си с битовите им разходи, да платите ипотеката си или да преведете пари в друга сметка в родината си, тези плащания са вече много по-лесни и по-бързи.

 

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в приложението на Opal Transfer или на www.opaltransfer.com, да изберете получател и сума на превода и да следвате тези 3 лесни стъпки:

– изберете метод на плащане чрез банков превод

– изберете вашата британска банка от списъка, който виждате

– потвърдите плащането в банковото си приложение и сте готови!

Отнема по-малко от 10 секунди, за да се ориентирате в приложението и да изпратите пари до избрания от Вас получател. Процесът е кратък и улеснен, позволявайки ви да потвърдите плащането от мобилното си банково приложение. Още повече, това спестява време, защото няма нужда да попълвате дългия номер на картата си всеки път.

Благодарение на напредъка в технологията за мобилни плащания и киберсигурността, да движиш парите си онлайн е не само по-бързо, но и по-сигурно и лесно. Можете да извършвате плащания или да направите паричен преводи в чужбина само за секунди, докато пътувате за работа, от дивана си или от плажа в Гърция например. Без повече опашки, високи банкови такси и излишни трудности! Компанията предлага парични преводи до 41 държави в Европа с такси започващи от £0.30.

 

Какво предстои: пускането на пазара на супер лесна за получаване дебитна карта Оpal

 

Екипът на Opal Transfer е на финалната права по работата си върху удобна безконтактна дебитна карта, която скоро ще бъде факт. Продуктът се създава съвместно с Mastercard и ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро.

 

Целта е да дадем възможност на клиентите си, особено тези, които живеят и работят в чужбина, да използват модерна разплащателна карта, която да улесни и стимулира техния социален живот. Те ще могат да поръчат своята Opal Card от приложението или онлайн в профила си, да получат заплатата си веднага и да разполагат със средствата си без никакви притеснения.

 

Гита Петкевича пояснява още, че “това е следващата стъпка към улесняване на тази част от живота на нашите клиенти. Те са страдали достатъчно поради бюрокрацията и трудностите, които тя носи при отваряне на банкова сметка във Великобритания и ние искаме да опростим процеса за тях и да им предложим един лесен за получаване продукт“

 

 

 

Паричните преводи говорят Вашия език

Opal Transfer се отличава в препълнения пазар като предлага клиентско обслужване на 8 езика, включително английски, български, румънски, полски, литовски и латвийски. Така, дори и далеч от вкъщи, вие сте посрещнати от оператори на вашия език и се чувствате комфортно, управлявайки плащанията си.

“Ние искаме нашите клиенти да се чувстват уверени и спокойни, докато управляват плащанията и преводите си. Вдъхваме им доверие, предлагайки отлични услуги на техния майчин език. Искаме да знаят, че винаги могат да разчитат за съдействие от страна на големия ни интернационален екип от консултанти. Работим много за това нашите клиенти винаги да се чувстват чути и разбрани, не само във финансовите им операции”, добави управляващият директор на компанията.

 

В сравнение с някои от конкурентите си, Opal Transfer избира да поддържа близък контакт с клиентите си, използвайки приятелски подход при правенето на бизнес и при комуникацията с клиента. Ние всички сме съгласни, че е приятно да бъдеш посрещнат и третиран като приятел, особено след като се преместиш да живееш в чужда страна.

 

Ключът на компанията е и усещането за семейна атмосфера, която поддържа за екипа си, който е съставен от европейци, работещи от Англия и още четири други страни. Всяка година екипът пътува до различна дестинация и празнува постиженията си. През май тази година те прекараха заедно няколко слънчеви дни в Португалия.

 

В тези променливи времена осигуряването на стабилност, сигурност и удовлетворение сред екипа е повече от приоритет, защото се отразява индиректно върху потребителите. Щастлив екип, щастливи клиенти.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!