Омъжена мед. сестра се влюби в своя колежка и…

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
336

Семейната двойка бързо станала тройка, която заживяла щастливо заедно

Омъжена жена от Великобритания се влюби в своя колежка от болницата, заведе я вкъщи и сега се радва на щастлива полиаморна връзка, пише Metro, цитира jenata.blitz.bg.

30-годишната медицинска сестра Меган Рипли се запознала с 22-годишната Луиз Джаксън на работа и двете бързо станали приятелки. Много скоро обаче Меган осъзнала, че изпитва романтични чувства към по-младата си колежка.
“Дори не знаех, че е възможно да си влюбен в двама души едновременно. Но когато срещнах Луиз, всичко се промени”, споделя Меган.

Тя обаче решила да запази чувствата си в тайна от страх да не разруши приятелството им. Британката не знаела как да съобщи за новопоявилите се чувства и на съпруга си Шон и техния син.

Един ден тя поканила Луиз на гости, за да я запознае със съпруга си. Двамата веднага започнали да се разбират. Това накарало Меган да признае на съпруга си, че е влюбена в колежката си, а той в отговор ѝ съобщил, че също изпитва симпатии към нея.

По-късно станало ясно, че Луиз също е харесала Шон и Меган, напълно изненадана и доволна от развоя на събитията, ѝ предложила да заживеят заедно.
“Никога не сме мислили, че ще въведем някого в нашата връзка. Но просто имаше смисъл с Луиз, така че бяхме много въодушевени, когато тя каза, че се изпитва същото”, казва още 30-годишната британка.

Сега Джаксън прекарва една седмица в къщата на двойката и друга – в къщата на родителите си. А синът на семейство Рипли започнал да я нарича “мама”.

Меган предполага, че съвсем скоро колежката ѝ ще заживее за постоянно с нея и съпруга ѝ. Тя признава още, че в началото е била против Луиз да има деца от съпруга ѝ, но сега се успокоила и не смята да пречи на това.

“Получихме само положителни коментари. Хората се радват на нашето щастие. Страхотно е, защото Луиз има интереси, които не съвпадат с нашите, и обратното”, казва Меган и добавя, че понякога в семейството им възниква ревност, но тримата се опитват да не довеждат ситуацията до конфликт и открито да говорят за чувствата си.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!