Нов мач от празничната програма в Англия бе отложен

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
90

Висша лигаСнимка: ЕПА/БГНЕС

Нов мач от празничната програма в Англия бе отложен. Срещата от 20-ия кръг: Лийдс – Астън Вила няма да се играе по програма. Тя трябваше да се състои във вторник на 28 декември. Предишната среща на йоркшърци с Ливърпул, която трябваше да се играе днес, също бе отложена преди няколко дни. Така тимът на Марсело Биелса няма да има повече мачове до края на годината.

От клуба обявиха, че нямат нови случаи на заразени, но повечето от тези, които дадоха положителни тестове, все още са в изолация и няма достатъчно футболисти от първия отбор.

Засега 14 срещи от Висшата лига бяха отложени през декември поради повишения брой случаи на заразени от коронавирус в отборите от елита. Въпреки оплакванията от страна на мениджъри и играчи, шефовете на английския футбол решиха първенството да не спира и да решават мач за мач кой да се играе и кой да бъде отложен.
bnr.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!