Назрява огромен скандал в BBC заради водещ, плащал на тийнейджърка за голи снимки, а тя си купувала дрога

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
221

Звезда на BBC е свалена от ефир заради обвинения, че е плащал на тийнейджърка за голи снимки, предаде “The Sun”

 

Водещият е обвинен, че е дал над 35 000 паунда на момичето през годините. Майката на тийнейджърката е споделила, че като го види по телевизията й става лошо. Разказва, че момичето, което вече е на 20 години, използвала парите от водещия, за да си купува крек-кокаин (б.р. – обработен с алкално вещество кокаин, който има вид на малки бели, бежови или кафяви кристалчета).

“Обвинявам мъжа, че съсипа живота на детето ми. Даваше пари на дъщеря ми за крек-кокаин, който може да я убие”, казва жената.

Снощи водещият, който е познат на милиони зрители, не е бил на ефир, докато са разследвали сигнала на майката срещу него. Семейството се е оплакало пред BBC за поведението на водещия на 19 май и е помолило да накарат мъжа да “спре да изпраща пари в брой“.

Майката на тийнейджърката твърди, че за три години детето ѝ се е превърнало от “щастливо младо момиче в призрачна наркоманка”.

Говорител на BBC увери, че ще бъдат предприети действия. “Отнасяме се много сериозно към всички твърдения и в момента текат процедури за разглеждането им”.

“Ако във всеки един момент се появи или бъде предоставена нова информация, включително чрез вестници, ще бъдат предприети съответните действия в съответствие с вътрешните процеси”, твърдят още от британската медия.

Ако обвиненията бъдат доказани е много вероятно кариерата на въпросния водещ в BBC да приключи.
burgas24.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!