Най-добрият подарък за Свети Валентин: Концерт на Сигнал в Лондон

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
92

В търсене на перфектния подарък за Свети Валентин? Изненадайте половинката си с билети за юбилейния концерт на легендарната българска рок група “Сигнал” в Лондон. Организиран в знаковото място “Clapham Grand”, този концерт обещава една незабравима вечер, пълна с любими мелодии и нови спомени.

Грандиозен юбилеен концерт на “Сигнал” – една нощ, която ще остане в историята

“Сигнал”, една от най-обичаните български рок групи, отбелязва 45 години на сцена с грандиозен концерт в сърцето на Лондон. С участието на Йордан Караджов, Владимир Захариев, Александър Мариновски и Георги Янакиев, тази вечер обещава да бъде емблематична за всички фенове на рока.

Важна информация за събитието:

  • Място на провеждане: Clapham Grand, Лондон
  • Дата и час: Вратите отварят в 17:30 ч., а концертът ще се проведе от 19:00 до 21:00 ч.
  • Билети: Вече са в продажба на https://shorturl.at/rvS05
  • Възрастово ограничение: Събитието е предназначено за лица над 18 години. Необходимо е представяне на документ за самоличност.

Не пропускайте шанса да се насладите на вълшебната атмосфера на концерт на “Сигнал” в Лондон и да отпразнувате Свети Валентин по един неповторим и запомнящ се начин.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!