Момиче, което не може да плува, е „завлечено в морето и изнасилено“ на оживен плаж

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
206

На оживен плаж 15-годишно момиче, което не може да плува, е завлечено в морето и изнасилено, според съдебни документи.

Габриел Мариноаика от Уолсол се изправи пред съда с обвинения в изнасилване на непознато момиче в дълбоките води на 18 юли 2021 г.

Обвиненията гласят, че той покрил устата ѝ с ръка и я нападнал сред множеството на плажа. Прокурор Ели Фаргин разказа, че момичето играело в морето, когато било привлечено далеч от брега от Мариноаика. Той отказал да върне топката, с която играели, и след разговор я дръпнал към откритите води.

Той продължил с докосванията, въпреки отказите ѝ, и я попитал дали иска да правят секс. После я нападнал, като тя не успяла да извика за помощ, защото той залепил ръка за устата ѝ.

Според Фаргин, Мариноаика използвал невъзможността на момичето да плува, за да го направи уязвимо и да извърши престъплението.

Момичето разказало за инцидента на семейството си, което уведомило полицията. Спермата, намерена в бикините на жертвата, съвпаднала с ДНК на Мариноаика, който отрича обвиненията. Процесът продължава.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!