Мода и тенденции

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
388

Сигурно и ефектно искаме да изглеждаме всеки ден и кое е нещото което ни помага в този случай? Естествено,че това са нашите дрехи без които не можем.Колко е готино всеки ден да си с различни дрехи и по този начин да се открояваш от другите.Лесно е да се каже,но умее ли всеки да подбере облеклото си така,че да бъде красив и забелязан.

Несъмнено често си задаваме въпроса дали можем добре да се обличаме и какво би ни помогнало за тази цел.А ето го и отговора и той е,че трябва да избираме по често дрехи които да бъдат практични и удобни.Коя дреха се дефинира като хем практична,хем удобна това несъмнено е тениската.Някои от вас биха се замислили защо е така.Ами простичко е,така е защото тя лесно се съчетава с много други дрехи, няма сезон за които да не е нужна и най-важното или може би нещото което най-много ни вълнува е че тя никога не става демоде.Тениските са уникална дреха която може дори да ни превърне лесно в стилисти на себе си.Избираме стилна за вечеря или спортна за гимнастика,ние се чувстваме по-сигурни в себе си и това си личи от километри.
Всички ще видят промяната в нас когато се сдобием с набор от различни тениски и по този начин започнем да се обличаме различно и екстравагантно.Ето и няколко важни съвета: нека тениската с която сме решили да посетим фитнес залата бъде памучна,за да си осигурим комфорта с нея.По този начин ние ще тренираме спокойно и няма да се притесняваме че дрехата ни излишно ще ни запарява. Когато пък искаме да сме официални нека да изберем тениска с повече накити и брошки така че да бъдем привлекателни със сигурност. Тогава можем да се доверим и на коприната, дори да си позволим някаква по изкуствена материя, защото няма да сме много активни . Освен ако не сме решили,че ние трябва да сме кралиците на дансинга.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!