Meta пусна абонаментната си услуга в САЩ

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
41

 

Meta Platforms пусна своята абонаментна услуга в САЩ, която ще позволи на потребителите на Facebook и Instagram да плащат за верификация така, както става и в Twitter, собственост на Илон Мъск.

Услугата Meta Verified ще дава на потребителите синя значка, след като верифицират акаунтите си чрез правителствен документ за самоличност, и ще струва 11,99 долара на месец в интернет или 14,99 долара на месец в системата iOS на Apple и Android, собственост на Google, обяви Meta в изявление, цитирано от Reuters.

Услугата, която Meta заяви, че тества през февруари, следва стъпките на Snap, както и на приложението за съобщения Telegram, и маркира най-новите усилия на компанията за социални медии да диверсифицира приходите си от реклама. Плащаме за верификация във Facebook и Instagram

След като миналата година Мъск купи за 44 млрд. долара Twitter, платформата пусна абонаментната си услуга Blue, позволяваща на потребителите да плащат за синята отметка, преди ограничена до проверени акаунти на политици, журналисти и публични личности.

Първоначалният старт на Twitter Blue през ноември доведе до рязко увеличаване на броя на потребителите, представящи се за известни личности и брандове в платформата, което принуди компанията да спре услугата и да я пусне отново с различни цветни отметки за физически лица, компании и правителства.

expert.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!