Месинджърът на Фейсбук, Туитър и Инстаграм се сринаха едновременно

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
47

Засега не е ясно каква е причината за проблемите

Според сайта Down Detector, който следи работата на социалната мрежа, проблемът не е само в България, но и в цяла Централна Европа, Великобритания, Франция, Белгия и други региони
Потребителите на популярната платформа на Фейсбук за съобщения, Месинджър, са изправени пред проблем с размяната на съобщения и общуването в реално време. За това съобщи Фейсбук на официалния си сайт.

Според даундетектора платформата се е сринала и изправена пред неизвестни към момента проблеми.

Месинджър е услуга за незабавни съобщения и софтуерно приложение, което предоставя възможност за текстови и аудио съобщения.

Срив има и в работата на Туитър и Инстаграм. В момента се установяват причините за срива и се работи по отстраняването на проблемите.

Туитър е микроблог, който позволява на потребителите да публикуват кратки съобщения до 280 знака, а Инстаграм е онлайн мобилна социална мрежа, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа.

Според сайта Down Detector, който следи работата на социалната мрежа, проблемът не е само в България, но и в цяла Централна Европа, Великобритания, Франция, Белгия и други региони.
epicenter.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!