Меган Маркъл с „много смела“ молба към крал Чарлз преди завръщането ѝ в Калифорния

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
622

Снимка: Getty

Меган Маркъл е отправила “много смела” молба към крал Чарлз, твърдят кралски кореспонденти. Твърди се, че тя е пожелала среща на четири очи с краля и иска тя да се осъществи преди двамата с Хари да се завърнат обратно в Калифорния след погребението на кралица Елизабет.

Кралският кореспондент Нийл Саймън споделя, че негов “много доверен източник” твърди, че херцогинята на Съсекс е изпратила писмо до краля с искане за лична среща.
Според Саймън, Меган иска да “изясни всичко” преди с Хари да се върнат при децата си Арчи и Лилибет.

Очаква се днес Хари и Меган да бъдат в Уиндзор, след като вчера присъстваха на погребенеито на кралицата.
“Меган иска да се види насаме с крал Чарлз, на четири очи, само двамата. Това е изключително смела постъпка от нейна страна”, коментира Саймън в свое телевизионно интервю.

“Това ще бъде възможност да си изяснят всичко, да си признаят грешките, да затоплят отношенията си, да поговорят за всичко, което се случи през последните 2 години. Трябва да признаем, че Меган е доста самоуверена, не всеки би го направил на нейно място”, коментира още Саймън.
Въпреки това не е ясно дали само едно писмо ще бъде достатъчно, за да се осъществи среща между Чарлз и Меган.
“Не знаем дали тази среща ще се осъществи, тя е спазила етикета, така искаш среща с краля, но топката вече е в неговото поле. Той има право да откаже.”

Вчера принцовете Уилям и Хари загърбиха проблемите помежду си и бяха рамо до рамо на погребението на баба си, те показаха близки и сплотени отношения.

Принц Уилям направи недвусмислен жест към принц Хари по време на службата в параклиса „Сейнт Джордж“.

Докато се настаняваше за службата, Уилям ясно помаха на Хари и съпругата му Меган Маркъл, като ги покани да дойдат и да седнат до него, Кейт Мидълтън и техните деца, принц Джордж и принцеса Шарлот. Хари отговори с бързо кимване, преди той и Меган да се присъединят към тях, показвайки единство между братята.
Слуховете за разрива в отношенията между братята датират още от 2019-та година, когато Хари и Уилям решиха да разделят домакинствата си след множество спорове относно ролята на Хари в кралското семейство, но нещата се задълбочиха още повече през 2020-та година, когато Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от кралските си привилегии и задължения и напуснаха Великобритания.

Тъжната вест за смъртта на кралицата сякаш сплоти отново братята, но предстои да видим как ще се развият отношенията им в бъдеще.
edna.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!