Меган била флиртаджийка в гимназията

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
145

Ето какво разкри приятел на звездата

Снимка: БГНЕС
Меган Маркъл е била голяма флиртаджийка, когато е била тийнейджърка. Това твърди неин приятел от гимназията – актьора Нема Ванд.

Двамата били доста близки и Нема казва, че Маркъл умело си е играела със сърцата на момчетата в училище.

“Всички бяха влюбени в нея. Тя беше много сладка и мила. Тя знаеше какво прави… Един път бяхме на парти и тя седна в скута ми. Опря носа си в моя. За 16-годишно момче, това е много емоционален момент. Каза ми на персийски, че съм много красив. Попитах я как знае персийски, а тя отвърна, че го е научила заради мен. После си тръгна”, разкрива той в предаването “Reality Life With Kate Casey”.

Нема разкри, че Меган е имала връзка и с негов приятел – Гейб. Но впоследствие Маркъл спряла да го търси и да му отговаря и Гейб бил много разстроен.

“Моят приятел, Гейб, с когото израснах, имаше връзка с Меган в гимназията. Той каза, че след като тя започнала да играе в “Suits”, те са били приятели дълго време, но после тя го забравила. Това наистина е наранило неговите чувства”, твърди Ванд.
teenproblem.net

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!