Мъжът, който се вряза в оградата на „Даунинг стрийт“ в Лондон, е призован и по друго обвинение

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
263

Четиридесет и три годишният мъж ще се яви в съда по-късно днес, срещу него е повдигнато обвинение по отделен случай, свързан с правенето на неприлични снимки на деца, и той ще се яви в магистратския съд в Уестминстър

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Срещу мъжа, който се удари с колата си в оградата на “Даунинг стрийт“, е повдигнато обвинение за правене на неприлични снимки на деца, съобщи днес лондонската полиция, предаде Ройтерс.

Четиридесет и три годишният мъж ще се яви в съда по-късно днес, отбелязва агенцията.

“Срещу него е повдигнато обвинение по отделен случай, свързан с правенето на неприлични снимки на деца, и той ще се яви в магистратския съд в Уестминстър“, каза полицията в изявление.

В четвъртък мъжът беше задържан за нанасяне на щети и опасно шофиране след инцидента пред “Даунинг стрийт“, където се намира централата на британското правителство и резиденцията на премиера Риши Сунак. Нямаше пострадали при катастрофата.

Полицията съобщи, че шофьорът е бил освободен и че ще се проведе по-нататъшно разследване по случилото се, след което предостави информация за другото обвинение, повдигнато срещу него.

Лондонската полиция подчерта, че инцидентът с катастрофата не се разглежда като “свързан с тероризъм“, но допълни, че службата за борба с тероризма съдейства в разследването.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!