Кубрат Пулев: Ще нокаутирам Антъни Джошуа и после ще се бия с Тайсън Фюри

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
630

 

Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа гледа прекалено напред в бъдещето, обсъждайки унифицираща битка с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Пулев ще се изправи срещу Джошуа през декември, след като битката им бе отложена от първоначалната дата през юни.

Те трябваше да се бият и през 2017-та, но Пулев се оттегли тогава заради контузия.
“Спрях да тренирам, защото бях контузен, а той не ми повярва. Беше малко арогантно. Джошуа беше казал, че ако бил на мое място щял да се бие с контузия, но не е толкова лесно. Господ показа, че не е добре да говориш много и затова той получи контузия в крака си. Чаках търпеливо и когато той е готов и здрав, ще можем да се бием,” сподели Пулев.

Кобрата, който има общи мениджъри с Фюри, очаква да се бие срещу него следващата година. Българският боксьор предрече, че битка между Джошуа и Фюри няма да има, защото Джошуа няма да стигне до нея.

“Също така много арогантно от страна на Джошуа е това, че постоянно говори за Фюри. Сякаш изобщо не зачита нашия двубой, както беше с Руиз. Но животът му показа, че това е лошо. Затова сега той ще поеме втория си нокаут. Ще го покажа не него и на целия свят. Аз съм следващия за Фюри и мисля, че след Джошуа ще се бия с него, защото Джошуа ще загуби. Той си мисли, че не съм голяма заплаха, но ще му покажа много нови неща.
Не ме интересува къде ще се бием – за мен е важно да победя. Няма значение дали ще е на лодка, на стадион, в Европа или САЩ или Саудитска Арабия – няма значение за мен. Това ще бъде победа за моята страна, тъй като България никога не е имала световен шампион в тежката категория. Това няма да е само за мен, но за всички мои сънародници и искам да ги направя щастливи.”
sportal.bg

Кобрата е в добра кондиция

Kubrat Pulev тренира сериозно за битката си срещу Anthony Joshua https://www.sportal.bg/news.php?news=856720

Sportal.bg 发布于 2020年8月8日周六

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!