Кубрат Пулев нокаутира брутално Джошуа в 10-ия рунд насред Лондон (ВИДЕО)

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
4444

 

Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа по страхотен начин. Българинът спечели световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO, след като прати на три пъти британеца на пода. Кобрата вдигна победоносно ръце 35 секунди след началото на 10-ия рунд след серия леви и десни крошета в главата на 31-годишния здравеняк. И така написа историята, ставайки първият ни боксьор при професионалистите, стъпил на световния връх.

Такъв развой на събитията на 12 декември в „О2 Арена” предрича компютърна симулация, направена от сайта Boxing Fight Simulations. Според развоя на събитията Джошуа ще доминира в първите рундове, но Кобрата започва да обръща мача след шестия рунд. Постепенно българинът се възползва от лошата кондиционна форма на шампиона и в крайна сметка слага точка на спора, нанасяйки му второ поражение в кариерата.

Към момента всичко това е само на компютърна игра, но не е изключено след месец и половина Пулев действително да стори наглед невъзможното и да матира Джошуа. За подобен развой се закани и Александър Усик. Бившият абсолютен световен шампион в полутежка категория ще се изправи утре вечер срещу Дерек Чисора в Лондон. Украинецът се закани, че след като победи Делбойл, ще стъпи на върха на планетата и в тежка категория. Той и британецът демонстрираха много близки отношения един към друг, като на пресконференцията вчера се прегърнаха приятелски.

И докато на голямата сцена всички се точат на Джошуа, в България младите таланти продължават подготовка и мечтаят един ден да са на мястото на Кобрата в опит да станат световни шампиони. Президентът на родната федерация Красимир Инински изгледа първите спаринги на младежкия национален отбор в залата на БК Ботев в Пловдив. Ръкавиците ни, водени от Борислав Бояджиев, се изправиха срещу тима на Румъния като част от подготовката им за европейското първенство в Будва, което стартира на 11 ноември.
novinite.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!