Кобрата записа магистратура в УНСС

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
94

За мен е гордост да продължа обучението си тук, заяви Пулев

Снимка: БГНЕС
Един от най-добрите ни боксьори – Кубрат Пулев е подал документи за кандидатстване в магистърска програма на УНСС, съобщиха от пресцентъра на висшето училище.

Кобрата е посрещнат от заместник-ректора по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики проф. д-р Цветана Стоянова.

“Всеки трябва да се учи, докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно – това търся”. Пулев е казал, че се ръководи от принципа: “Не ме хвалете – критика кажете”, заявил пред комисията Пулев.

Той е получил и разяснения относно това какви специалности предлага университета в степен „Магистър“.
Боксьорът е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че той е един от най-реномираните университети в страната.

“За мен е гордост да продължа обучението си тук”, е заявил Пулев.

В Центъра за прием на документи боксьорът е казал: “Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде”.

По публикацията работи: Ерол Емилов

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!