Кличко каза истината! Става страшно в Хамбург

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1514

Владимир Кличко най-накрая каза истината. В

Хамбург на 6-и септември, когато той и Кобрата започнат битката на ринга, ще стане страшно.

“Боят с Пулев ще е много сериозен. Подготвям се най-отговорно както физически, така и психически. Всеки ден гледам записи с последните мачове на Кубрат Пулев. Искам да знам в детайли срещу кого излизам на ринга. Паралелно с видеозаписите и физическата подготовка, изготвяме стратегията за сблъсъка с Пулев. Трябва да имам подходяща тактика и съм сигурен, че ще изберем най-добрия начин за водене на боя. Какво да кажа за качествата на Кубрат – сериозен боксьор е, вижте статистиката му 20 победи от 20 срещи. Когато изляза в Хамбург ще съм готов за здрава битка”, споделя Владимир Кличко, цитиран от украинския сайт Sport.ua.

Явно с цирковете с Бригс и нелепите изказвания за “зеления между ушите” Пулев е свършено. Владимир никак не подценява Кобрата, взимайки предвид последните думи на украинеца. Кличко е непобеден дълги години и виждайки сериозната заплаха в лицето на Кубрат, също навлиза в зверски подготвителен режим. Няма спор на 6-ти септември ще стане наистина голям мач, между двамата най-силни боксьори в света, подготвени докрай за жестока битка.
sportove.net

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!