Кейт Мидълтън – ядосана заради слуховете

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
153

Тя се радвала, че има допълнителни ангажименти

 

Снимка: БГНЕС
Кейт Мидълтън била развълнувана за всички кралски задължения, които били добавени към работата ѝ, откакто Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство.

Скоро се появиха слухове, че Кейт била много натоварена и стресирана заради това, че е поела допълнителна работа, но тя отрича това и се възмущава от тези слухове. Тя дори се радвала на новите ангажименти, които има.

“Тези, които познават Кейт, казват, че тя има много сила и тя е решителна, що се отнася до работата си. Но в същото време, тя трябва да бъде суперчовек, за да не чувства напрежението”, коментира Сара Гристууд, историк и автор, пишат от “People”.

Друг източник казва, че принц Уилям и жена му били затрупани с работа, заради напускането на Меган и Хари.

“Никой от старите поколения не може да направи всичко това. Натискът е върху тях двамата”, посочва източник.

От “Us Weekly” пишат, че принц Уилям вече бил много изтощен от драмата, свързана с напускането на принц Хари и Меган Маркъл.

“Да вижда как Хари къса връзки с всеки аспект от живота си в Англия и английската си идентичност, е толкова трудно за проумяване’, споделя източникът.

Уилям се притеснявал за малкия си брат.

teenproblem.net

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!