Карта разкрива шестте британски цели, които Путин би могъл да атакува първи, ако избухне Трета световна война

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
115

Русия е добавила две нови места към списъка с цели, които Владимир Путин би бомбардирал, ако избухне война.

Двата други града са в южна Англия, но имената им не са разкрити.

Източник сподели, че един от градовете има „военни връзки“, но другият не.

Други потенциални места в списъка включват Олдършот, Колчестър и Портсмут – всички с връзки към въоръжените сили. Допълнителни локации включват Чатъм, Тидуърт и Солсбъри.

Списъкът е предаден на британски разузнавателен офицер в Източна Европа от руски агент и е най-пълният списък, притежаван от британските разузнавателни служби.

Той също така разкрива подробности за броя на самолетите, заделени за операцията, и военните летища, от които руските бомбардировачи биха излетели.

Източник от Уайтхол каза на The Express: „Информацията включва подробности за високо ниво на атака, както и за атака на ниско ниво. „Руски въздушен удар по британска територия би бил, разбира се, декларация за война както срещу Великобритания, така и срещу целия НАТО.“

Друга карта, публикувана миналата седмица, разкрива градовете във Великобритания и САЩ, които биха били засегнати от руските ядрени оръжия. Те включват Лондон, Бирмингам, Манчестър, Ню Йорк и Вашингтон DC.

Страховете от мобилизация продължават да нарастват, след като висш военен офицер предупреди, че хората биха могли да бъдат призовани във въоръжените сили, след като НАТО призна, че се подготвя за пълномащабна война с Русия.

Адмирал Роб Бауер, председател на военния комитет на НАТО, заяви, че цивилните трябва да бъдат готови за перспективата да бъдат призовани за военна служба.

Той каза, че всички трябва да бъдат готови за пълномащабен конфликт с Русия в следващите 20 години, който би променил животите напълно. Други като генерал сър Патрик Сандърс предупредиха, че Великобритания също може да трябва да се бори срещу Русия.

Той отдавна критикува недостига на персонал в армията и смята, че трябва да има „промяна“ в мисленето на обществеността по отношение на готовността им да защитават страната си.

Неговото предупреждение идва, тъй като шефовете на НАТО заявиха, че съюзните нации трябва да бъдат готови да предприемат всички необходими действия, за да се борят със силите на Путин. Путин току-що спечели последните президентски избори в Русия и празнува, като предупреди, че Трета световна война е възможна.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!