Какво приятелство! Меси кани Роналдо на сватбата си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
121

Двамата били близки напоследък, много се уважавали

 

Снимка: Reuters, архив

При повечето големи съперничества в спорта винаги има взаимен респект, особено когато състезателите навлизат към края на своите кариери.

Носителите на общо девет Златни топки Лионел Меси и Кристиано Роналдо винаги са били противници на терена и в борбата за индивидуалните награди, но напоследък отношенията между двамата са повече от добри. Те демонстрираха близост при връчването на Златната топка в началото на годината, а по време на Ел Класико този месец дори се прегърнаха на терена и си размениха усмивки.

Каталунският вестник „Спорт“ стига още по-далеч и предполага, че Кристиано може да е голямата изненада в списъка с гости, които Меси ще покани на сватбата си.

Както е известно, Лео ще се бракосъчетае с партньорката си Антонела, като сватбата най-вероятно ще се състои през лятото.

Според изданието уважението между двете суперзвезди на световния футбол е толкова голямо, че може да прерасне неочаквано в приятелство.
По публикацията работи: Мария Нестерова

dnes.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!