Как хибридната работа ще трансформира по-малките градове в САЩ и Великобритания?

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
61

Изследване на IWG, световен лидер в предоставянето на хибридни работни решения, прогнозира, че БВП на тези градове може да нарасне с 3% в САЩ и 6% във Великобритания през следващите 20 години, поради промяната в работните и миграционни модели.

Брутният вътрешен продукт на по-малките градове ще се увеличи, тъй като хибридната работа става норма, като 40% от служителите вече работят в този формат. Това увеличава работната сила в предградията и спомага за повишаване на местната икономика. Изследване на Станфордския университет потвърждава, че хибридната работа увеличава производителността на труда с 3%-4%.

В САЩ, градове като Уестпорт, Кънектикът, очакват увеличение на работната сила с до 60%, а във Великобритания, градове като Чипенхам прогнозират ръст на квалифицираната работна сила с до 120%. Тази тенденция се очаква да увеличи приходите на по-малките градове, с до 585 млн. долара годишно в САЩ и до 15.8 млн. паунда във Великобритания до 2043 г.

С увеличените местни разходи, се очаква подкрепа на съществуващите местни работни места и създаването на нови, средно 430 нови работни места на град в САЩ и до 266 във Великобритания до 2043 г.”

Тази редакция на текста го прави по-ясен и концентриран върху основните аспекти на проучването, подчертавайки потенциалното въздействие на хибридната работа в по-малките градове.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!