Големият месечен хороскоп за февруари 2022

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
199

 

iWoman.bg

Овен

Февруари обещава да ви даде много възможности както в личен, така и в служебен план. Може да се каже, че сега ще се радвате на плодовете на усилията, които сте положили през миналите седмици. В средата на месеца може да се почувствате отпаднали, но това не означава да се отказвате. Правете повече почивки, давайте си малки награди, но не спирайте пътя напред. Повечето трудни ситуации ще се разрешат, ако използвате опита си от миналото. Помнете, че всичко ново е добре забравено старо. Сега е много важно да пазите нервите и здравето си. Не позволявайте на нищо и на никого да ви доведе до нервен срив.

Телец

През този месец ви предстоят значителни промени в сферата на личните взаимоотношения. Понякога ще ви е трудно да разбирате каквото точно се случва, но благодарение на натрупания опит ще съумеете да действате правилно. Все пак не си позволявайте прекалено много, за да не нарушите крехкия баланс във връзката ви. Успешното разрешаване на трудностите ще зависи от това колко балансирани и равнопоставени сте във вземането на решения с половинката ви. В работата ситуацията ще се развива стабилно. Някои представители на знака ще се радват на повишаване на доходите. Помислете за какво бихте могли да спестите, преди да се втурнете да харчите. В здравословно отношение пазете гърлото си.

Близнаци

Очаква ви месец, изпълнен с изненадващи и непредвидими събития. Нищо фатално няма да ви се случи. Обстоятелствата ще се подредят така, че да разнообразят всекидневието ви. Самите вие може да вземете участие, като помислите какво ново бихте могли да внедрите в живота си. Опитайте се да отделите повече време за физическа активност или по-дълги разходки. А защо не и да започнете ново занимание като танци или друго, което ви харесва. Сега е моментът да бъдете различни, по-нови и ведри. Наспивайте се добре, за да имате сили за всичко. Някои представители на знака ще преживеят важни срещи, които ще променят представа им за любовта! Няма да ви е скучно!
През този месец ще трябва да дадете повече, ако искате да получите. Истината е, че някои дарове от миналото са останали “неизплатени”, а балансът си иска своето. Не се опитвайте да “шмекерувате” – ще ви излезе прекалено скъпо. Ако се вслушате в съвестта си, няма да имате никакви проблеми и дори ще усетите вдъхновение, което да ви накара сами да продължите напред в правилната посока. В работата всичко, което се случва, ще води до положителни промени. Очаква ви сериозно развитие и израстване в професионален план. Не жалете сили и време, за да докажете, че сте най-добрите в своята област. Усилията ви ще бъдат щедро възнаградени.

Лъв

Очаква ви спокоен месец, въпреки динамиката, която се случва в работната сфера. Няма да можете да контролирате всичко, така че ще трябва да делегирате правомощия и да се доверите на някой друг, а това никак не е толкова страшно, колкото ви изглежда. Истината е, че ще откриете нови възможности за себе си. В личния живот бъдете внимателни. Малко недоразумение може да направи голяма беля с дългосрочни последици. Последната декада на месеца може да изненада женените представители на знака. Очакват ви много приятни и незабравими моменти. Ще изживеете втори меден месец. Все пак не прекалявайте с емоциите. Не се товарете прекалено физически и емоционално. Пазете нервите и сърцето си.

Дева

През този месец ви очаква своеобразна почивка. Имахте силно начало на годината с много постижения. Сега може да намалите темпото или поне през първите десет дни на новия месец. Отпуснете се, не мислете за нищо, припомнете си забравени удоволствия. В средата на месеца е време, в което да започнете да набелязвате новите си цели. Не се спирайте да мечтаете смело. Не е речено, че всичко трябва да се осъществи бързо. Важното е да имате стремеж и да не спирате да го преследвате. В края на месеца ви очакват интересни моменти с нови хора. Ще завържете приятелства с личностни, които ще оставят сериозен отпечатък в живота ви. В любовта всичко ще е повече от добре.

Везни

През този месец не тръгвайте с големи очаквания. Мечтите са едно, но реалностите съвсем друго. Всъщност събитията няма да ви разочароват, а просто апетитът ви ще е голям. Помислете над това – защо са ви нужни големи резултати. Постигнатото от вас до момента съвсем не е малко и няма нужда да се измъчвате с извънредни постижения. Ситуацията в семейството ще изисква повече внимание от ваша страна. Хубаво е да посветите повече време на дома и особено на децата. Не пропускайте шанса да заздравите връзката си. В края на месеца ще получите интересно предложение. То ще е в състояние да промени много във всекидневието ви.

Скорпион

През този месец ще станете свидетели на събития, които не сте планирали. Не се притеснявайте всички те ще имат очарователен край. В началото на периода ще можете бързо да се справите с неотложни задачи и да преминете към това, което смятате за наистина важно. От вас зависи на какво ще дадете приоритет. Не губете време за планиране, а просто действайте. В сферата на професионалната дейност много ще зависи от вашите чувства и емоции. Имате всички шансове да получите това, което искате и няма да ви отнеме много усилия, за да го реализирате. В личен план не променяйте нищо, ако не искате неприятни изненади.

Стрелец

През този месец ще се чувствате победители. Малко уморени, може би, но все пак трудното ще е останало зад гърба ви. Не бързайте да се товарите с нови задължения. Ще ви е необходимо време за почивка и да си съберете мислите. В средата на месеца е възможно да срещнете човек, който ще преобърне представата ви за любовта и живота. Впуснете се в приключението, но от време на време включвайте и разума. Не бързайте да взимате крайни решения. Хубаво е и да чуете съвет от по-възрастни хора, ако се чувствате на кръстопът. В здравословно отношение внимавайте да не се простудите. Пийте повече топли напитки.

Козирог

През този месец ще има много с какво да се похвалите. Ако останете на старите си лаври, обаче, много скоро всичките ви постижения ще останат в миналото. Може да си позволите леко безвремие в първите дни на месеца, но от второто десетдневие е добре да увеличите активността си. Това е добър период за търсенето на нови проекти. Ще имате много варианти за постигане на целта, но всички те ще изискват прилагането на принципно различни подходи. Не се страхувайте да изберете най-трудния път, защото само по този начин ще получите професионално израстване и ще придобиете уникален опит, който скоро ще ви бъде полезен, а и добре възнаграден. В личен план ще се радвате на спокойствие и разбиране от страна на половинката ви.

Водолей

Месецът ще предостави много възможности за изява и развитие. Ще се чувствате по-спокойни и уверени, а това ще ви даде лекота и предимство пред другите. Още в първите дни на месеца започнете да осъществявате замислите си. Не обръщайте внимание на завист и критика – не винаги съпътстват успешните. В средата на месеца ще получите дълго чакана похвала и оценка. Предстои ви издигане, което ще ви въведе в нова среда. Запазете своята естественост и скромност. В края на месеца ще бъдете поканени за участие в нов проект. Ще имате още сили, но все пак си дайте малко почивка, за да подредите мислите си по-добре.

Риби

През този месец ще натиснете здраво педала. Не сте сигурни в развитието на нещата, но имате пълното съзнание, че трябва да действате. Това е точно така – не си поставяйте високи цели, а просто се движете напред. Това е време, в което да е сте прекалено строги и изискващи към себе си, а да се радвате и хвалите за всяка малка крачка, която направите. В средата на месеца ще имате сериозен повод за гордост и празнуване. Подарете си моменти на радост и малко възгордяване – заслужавате ги! Помислете за организирането на малък семеен празник, дори и без повод, който да остане красив спомен за всички. Празнувайте живота!

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!