Глобиха британския премиер, защото се вози без колан

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
85

Новият британски премиер Риши Сунак беше глобен за това, че се е возил в кола без предпазен колан, съобщава Reuters. Това станало при служебно посещение в графство Ланкашър.

Подобно на един наш премиер, Сунак снимал видео, докато пътувал, но бил на задната седалка, а не е шофирал лично. Точно от видеото в социалните мрежи полицаите видели, че е без колан и се задействали.

 

 

“След разпространението на видеоклип в социалните медии, показващ лице, което не слага предпазен колан, докато е пътник в движеща се кола в Ланкашър, днес (20 януари 2023 г.) издадохме предложение за глоба на 42-годишен мъж от Лондон”, гласи съобщението на пътната полиция.

Премиерът е признал грешката си и е заявил, че ще плати глобата, заявява негов говорител. Не е ясно каква е стойността на глобата, но във Великобритания непоставеният предпазен колан се преследва много строго, като наказанието може да достигне до 500 паунда (малко над 1100 лв.)
dizzyriders.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!