Епстайн заснел секс касети с принц Андрю, Бил Клинтън и Ричард Брансън

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
124

Покойният Джефри Епстайн е заснел секс касети с принц Андрю, бившия президент на САЩ Бил Клинтън и британския бизнес магнат Ричард Брансън, твърди една от жертвите му. Сара Рансъм, която заяви, че Епстайн е започнал да я малтретира, когато е била на 22 години, обвини финансиста в записването на касетите, според документ от новия пакет файлове, публикуван в понеделник.

“Когато моята приятелка имаше сексуални отношения с Клинтън, принц Андрю и Ричард Брансън, Епстайн наистина заснел секс касети при всяка отделна среща”, пише Рансъм. “Благодарение на Бога тя успя да се сдобие с част от записите, в които ясно се идентифицират лицата на Клинтън, принц Андрю и Брансън в сексуални актове с нея. Бившият президент на САЩ Бил Клинтън (вдясно) се появява в пакет от файлове за покойния Джефри Епстайн (вляво).”

Рансъм, която направи изявление преди присъдата за трафик на хора на британската светска личност Гилейн Максуел, заяви, че нейната приятелка е съобщила за секс касетите на полицията през 2008 г. “Нищо не беше направено и тя беше напълно унижена от полицейското управление, където се обърна със случая с Епстайн, Клинтън, Брансън и принц Андрю”, пише Рансъм.

Адвокатът на Епстайн, Алън Дершовиц, изтъкна имейлите на Рансъм, за да аргументира, че тя “явно няма достоверност” и че нейните имейли са “антидот” на нейните “грешни показания под клетва”. Принц Андрю е сред тримата мъже, за които жертвата на Епстайн Сара Рансъм твърди, че са били заснети от финансиста в сексуални актове с нейна приятелка (Снимка: Getty Images).

“Нейното свидетелство е измислено от самото начало”, пише адвокатската фирма Emery Celli Brinckerhoff & Abady LLP в писмо до съда, отхвърляйки обвиненията срещу Дершовиц. Освен това, Рансъм заяви, че е получила пари и облаги от Епстайн в замяна на сексуални услуги с него и неговите приятели, включително Дершовиц. През 2016 г. Рансъм предположи, че има секс касети с Клинтън, бившия президент Доналд Тръмп и други фигури, но не успя да ги предостави, когато беше помолена, и каза на “Ню Йоркър”, че ги е измислила, за да накара Епстайн да вярва, че има “доказателства, които ще излязат, ако ми навреди”.

На съдебно заседание по делото на Рансъм срещу Епстайн за трафик на хора, адвокатът на Максуел спомена обвиненията на Рансъм срещу Дершовиц. Дершовиц отрече да се е срещал някога с Рансъм. Британският бизнес магнат е споменат в файловете на Епстайн.

Последният пакет файлове на Епстайн също съдържа имейли, които Рансъм е изпратила на колумнистката на Daily Mail Морин Калахан през 2016 г., твърдейки, че бившият президент Доналд Тръмп е правил секс с “много момичета”, включително с неназована приятелка на нея. Това е същата приятелка, за която твърди, че е спала с Клинтън и Брансън.

Принц Андрю, херцогът на Йорк, се оттегли от публичните си роли на фона на критики заради приятелството си с Епстайн. Той също плати милиони, за да уреди дело от Вирджиния Джъфри, която твърди, че той я е сексуално посегнал, когато е била тийнейджърка. Съдия в САЩ нареди съдебни документи, съдържащи имената на повече от 100 асоциирани с Епстайн и жертви, да бъдат разпечатани като част от уреждане на гражданския иск на Джъфри срещу Максуел от 2015 г.

Първият пакет документи, публикуван в сряда вечерта, включваше свидетелството на предполагаемата жертва на Епстайн Йохана Шьоберг, в което тя казва, че Епстайн “един път каза, че на Клинтън му харесват млади, като се има предвид момичетата”.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!