Е как да се върнем в България?!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
2753

Не очаквайте от българите в чужбина да се връщат в България дори за почивка!

Христо Захариев, българин живеещ във Великобритания разказа във Фейсбук за нападението:
“Внимание! Сподели за да достигнем до повече хора! Около 25 роми от с.Шейново, обл. Стара Загора(гр.Казанлък) и някои околни села(не съм сигурен кои точно, на този етап мога само да предполагам) буквално ни нападнаха с ножове и бутилки в заведение в село Дунавци, добре организирани и с водача им с прякора “Кальо Тарзана” пробваха да ме намушкат с нож на няколко пъти и да ме свалят на земята, за да могат да ме удрят с краката си. Успях да се измъкна с леки порязвания по лицето и доста масивни удари в областта на цялото тяло и лицето! Бях нападнат аз както и няколко човека които бяха в заведението(напълно безпричинно) в с.Дунавци(обл Стара Загора)-бяха перфектно организирани и влязоха на няколко групи в заведението като ни обраха (моя телефон с кредитните ми карти вътре,както и телефоните на още двама човека, докато се защитавахме). В България става страшно! Призовавам всички да бъдат екстремно внимателни, понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници! Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали! “Хората” са много опасни и повтарям добре организирани! ВСЕКИ КОЙТО МИ СИМПАТИЗИРА ДА СПОДЕЛИ, за да се види от повече хора и за да може тази информация да достигне до повече хора! Ето и снимки:

Аз съм либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора, но от самото нападение съм шокиран! Благодаря се на опита ми и добрата форма от бойните спортове, които ме запазиха в случая и успях да оцелея. Надявам се органите на реда и наказателното производство да си свършат работата и на тези хора да им дадат справедливи присъди и справедливостта да възтържествува! Ще си търся правата на наднационално ниво ако е необходимо и ще стигна до Страстбург! Постъпката беше изключително подла и за мен специално дело на страхливци, дори и добре организирани, остават нищо друго освен такива! Всички мои хора, които са с мен, казвам да се оганизираме и да браним себе си и близките си хора !!!”

Христо Захариев е български рапър известен като Ицака МС. Вади прехраната си като охранител в Лондон. Познавам го като тих и скромен човек, който прави музика. Участвал е няколко пъти на организираните в Лондон участия на български рап изпълнители. Радвам се, че е жив и се надявам да има арестувани и осъдени престъпници!

Емил Русанов
Издател на вестник Будилникъ

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!