Джошуа Жак осъден на доживотен затвор за убийството на приятелката си и трима нейни роднини като “жертвоприношение”

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
195

Потребител на канабис беше осъден на доживотен затвор за “ужасяващ каталог от убийства” след като уби три поколения от едно и също семейство. Джошуа Жак, на 29 години, беше осъден на доживотен затвор за убийството на своята приятелка и трима нейни роднини.

Жак твърди, че е намушкал Саманта Драмъндс и нейното семейство като “жертвоприношение” след като ги е нападнал в техния дом в Бермондси, южен Лондон, през април 2022 година, както беше чуто в Old Bailey( бел. ред. Централен криминален съд на Англия и Уелс).

Той ще излежи минимален срок от 46 години за техните убийства.

Телата на г-жа Драмъндс, на 27 години, нейната майка Таниша Офори-Акуфо, на 45 години, баба ѝ Долет Хил, на 64 години, и партньорът на г-жа Хил, Дентън Бърк, на 58 години, бяха открити след като полицията беше алармирана за смущения от съсед.

Съдията заяви, че Жак е извършил “ужасяващия каталог от убийства” след злоупотреба със силно канабис.

Съдия Брайън каза, че те са извършени “в най-жестоките обстоятелства върху три поколения от едно и също семейство” след като Жак е увеличил дневната си доза на наркотика.

Жак, който е бил под въздействието на наркотици и алкохол по време на нападенията, е намерен от въоръжената полиция на местопрестъплението, лежащ гол в банята на горния етаж в молеща позиция. Той е викал “Аллах, приеми ме!”, “Убий ме сега”, “Избави ме” и “Боже, моля те, прости ми”.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!