Двама чужденци не заминаха с ЦСКА на тайния лагер, срещат се с Костадинов

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
633

Португалският нападател Руи Мигел отказа да замине за лагера на ЦСКА в Правец.

Футболистът се противопоставил на нареждането да предаде мобилния си телефон и лаптопа си. Той остана в София и ще изчака следващото решение на ръководството.

“Това не е нормално. Имам семейство, жена и новороден син. Винаги може нещо да се случи, а аз нямам връзка с тях. Затова останах в София”, каза Мигел пред dnevnik.bg.

Той обясни, че му предстои среща със спортния директор Емил Костадинов. Двамата ще обсъдят случая на “Българска армия”.

Снощи в столицата е забелязан и друг от чужденците – Уилям Тиеро, пише gong.bg. Доведеният от Костадинов ганаец също е отказал да приеме строгите мерки. “Нямам информация дали и Тиеро е останал”, каза Мигел.

Ръководството на клуба реши да скрие играчите си от реалността в опит да запази концентрацията им за предстоящия двубой с уелския ТНС за Лига Европа. Червените се разделиха с треньора си Павел Дочев, който заяви, че сам напуска.

Очаква се днес работа да започне новият треньор. Почти сигурно това ще е македонецът Гьоре Йовановски. “Той е добър специалист, но е малко особен като човек и има определени свои принципи. Докато беше национален селекционер, отстрани двама футболисти заради неспазване на принципите му”, каза журналистът Миялче Дургутов от македонското издание “Скок” за dnevnik.bg.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!