Доживотен затвор за 4 извратени жени. Кои са

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
446

Ето ги извратените 4 жени, които бяха осъдени на доживотен затвор във Великобритания.

Злата убийца на бебета Луси Летби стана четвъртата жена в британската история, осъдена на доживотен затвор, така че тя ще умре зад решетките.
Присъдата на 33-годишната жена беше произнесена в Манчестърския кралски съд вчера. Летби е осъдена за убийството на седем беззащитни бебета и опит да убие шест други бебета. Младите ѝ жертви са били под нейни грижи, когато тя ги е убила в неонатологичното отделение в болницата „Графиня на Честър“, в Чешър, между юни 2015 г. и юни 2016 г.

Летби нарани бебетата по редица начини, включително чрез инжектиране на въздух венозно и прилагане на въздух и/или мляко в стомаха чрез назогастрални тръби. Тя също така е добавяла инсулин като отрова към интравенозни храни, което уврежда дихателните тръби. Доживотната присъда се дава само на най-лошите убийци в Обединеното кралство. Тя стана 68-ият човек, получил присъдата и четвъртата жена.

Летби е и най-плодотворният сериен убиец на деца в съвременната британска история.

Доживотните присъди са най-тежкото наказание в наказателноправната система на страната и са за тези, които извършват най-отвратителните престъпления.

Това са другите три жени, осъдени на доживотен затвор:

Мира Хиндли е смятана за най-злата жена във Великобритания и участието ѝ в убийството на пет деца я превръща в един от най-известните серийни убийци в британската история.

Хиндли, заедно с партньора си Иън Брейди, убиват пет деца между юли 1963 г. и октомври 1965 г.

Тялото на една от жертвите им Кийт Бенет така и не е открито, след като убийците отказаха да разкрият къде са били захвърлени останките му.

Розмари Уест и съпругът ѝ Фред убиха, разчлениха и погребаха млади жени и деца в дома им на улица Кромуел 25, Глостър.

Злата двойка извърши убийствата между 1967 и 1987 г., а Розмари е осъдена доживот за 10 убийства през 1995 г.

53-годишният Фред се обеси в затвора на Нова година през 1995 г., докато чака съдебен процес за 12 убийства.

Сред отвратителните престъпления на двойката, която има 11 деца, е и изнасилване. Розмари помага на Фред да изнасили дъщеря им Хедър през 1987 г., да я убие и да я погребе в двора им.

Джоана Денехи излежава доживотна присъда за убийството на трима мъже “просто за забавление” в продължение на 10 дни през март 2013 г.

Докато тя е била издирвана, след като телата на убитите са открити в отдалечени канавки в Кеймбриджшър, тя избягала до Херефорд, където многократно намушква други двама, които по чудо оцеляват.

Родена през 1982 г. в Сейнт Олбанс, Хертфордшър, тя е израснала в къща с четири спални в заможния град Харпенден, Хертфордшър.

Била е майка на две деца.

Въпреки това тя е диагностицирана с няколко психопатични и антисоциални разстройства, включително гранично разстройство на личността.

След ареста ѝ е диагностицирана с парафилия садомазохизъм, при която сексуалната възбуда е резултат от болка и унижение, пише Глас Нюз..
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!