Дневен хороскоп 30/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
110

ОВЕН (21 март – 20 април)

Комуникацията с любимия човек и децата сутринта, може да предизвика във вас раздразнение. Ще игнорирате домакинските задължения. Възможни са също недоразумения с приятели. Следобед, обърнете повече внимание на здравето си и грижата за близките. Вечерта е неблагоприятна, за развлечения.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

На работното място мислите за проблемите у дома, ще попречат на изпълнението на задачите. Родителите ви, ще изискват внимание, грижи. Прекарайте вечерта у дома и се опитайте, да не провокирате конфликти и не се подавайте на атаките на партньора или децата. Може би някой неочаквано ще ви дойде на гости или ще ви се обади, но това едва ли ще ви хареса.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Опитайте се да не подписвате важни документи днес, не се договаряйте за нещо сериозно, което може да има последствия. Ситуацията може да се развие така, че в бъдеще това да не ви е нужно, но няма да може да се откажете. Прекарайте вечерта със семейството си. Но се опитайте да не спорите и не убеждавайте всички във вашата гледна точка.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Преди обяд ще мислите за пари и най-вероятно не за собствените си приходи. Вашият партньор може да не даде парите, които ви е обещал и това да доведе до конфликт. Във втората част на деня, всякакви инициативи, споразумения, ще бъдат безсмислени. Дори в магазина може да се скарате с продавачите, да не говорим за близките с които живеете.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес са възможни проблеми с ваш бизнес партньор или с половинката. Може би те, ще искат по голяма свобода, но вие абсолютно няма да сте готови за промяна. Разговорите за пари, също могат да доведат до спорове и недоразумения. Опитайте се, да не бъдете прекалено подозрителни, за да избегнете проблеми.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес може да се събудите в лошо настроение и няма да искате да правите нищо или да говорите с някой. Но към обяд, все пак ще се настроите за активни действия. И те ще бъдат насочени преди всичко към вас. Може би ще се притеснявате за собственото си здраве и ще отделите време, за изучаване на някакъв проблем в интернет.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ако за днес сутринта сте планирали среща или пътуване с приятели, тогава най-вероятно това ще бъде отложено или ще възникнат недоразумения при срещата. Следобед ще искате да се отпуснете и да останете сами. И никакви опити на любим човек и децата, няма да могат да ви измъкнат от това състояние. Само ще предизвикат раздразнение във вас. Най-добре си вземете вана, там със сигурност никой няма да ви безпокои.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес няма да имате желание, да се занимавате с домакински дела. Особено ако по-възрастни роднини настояват, за решаване на някой ежедневен битов проблеми. Може би следобед или вечерта приятели ще ви дойдат на гости, но в процеса на комуникация може да се появят разминавания в мненията, което да нагрее атмосферата. Така вечерта ще бъде помрачена, от откровени и не сдържани изказвания един за друг.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес може да бъдете въвлечени в някакъв философски спор, относно религия или живота на други народи. Всяко общуване днес може да води до конфронтация на интересите и сблъсък, на различни гледни точки. Упорито ще доказвате, че и вашето мнение има право да бъде чуто. Въпреки че трябва да ви се отдаде дължимото, с интерес ще изслушате другите гледни точки.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ще започнете деня, изяснявайки паричните си отношения с партньора. Може би ще разпределяте бюджета за следващия месец, но няма да свързвате двата края. Следобеда или ще се приготвяте за път, или само ще мечтаете за дълги пътешествия. И невъзможността за тяхното осъществяване, също ще е свързано с пари.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Не подписвайте важни документи днес. Не решавайте правни въпроси. Нищо от това няма да донесе положителни промени. Вашият партньор, може да изрази гласно недоволството си от вас. Възможно е да се наложи да вземете важно решение по отношение на личния си живот и отношенията с партньора.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес разговорите ще се въртят около здравето, може да се почувствате зле. Няма да имате нито сила, нито желание да се грижите за някого. Може да получите отрицателна информация за вашия партньор. Разговорите с него няма да доведат до желания резултат. Най-вероятно ше предпочетете да премълчите и да не казвате своето мнение.

 

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!