Дневен хороскоп 24/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
94

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчително е, да спазвате дистанция от хора, с които не сте работили от дълго време. Особено, ако преди това сте имали общ бизнес. Опитайте се, да пренебрегнете станалото в далечното минало, тогава пътят към всичко ново и обещаващо, лесно ще се отвори пред вас. Отличното ви здраве, ще ви позволи да закалите тялото си и да избегнете настинките.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Възможни са неприятности в личния живот, ако пропуснете някои моменти и станете твърде самоуверени. За да постигнете плановете си, трябва да имате не само спестени средства, но и солидни знания. Ако всичко това влиза в приоритетите ви, тогава може да се надявате на успех. Отлично време за спортни занимания.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Препоръчително е откровено да поговорите с любимия човек, за да изчистите всичко негативно в отношенията. Не се страхувайте, така ще съхраните чувствата си. За пътувания и физически дейности не е добър ден, но с йога може да се занимавате. Трябва също да следите за диетата си и не седете твърде дълго пред компютъра.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Трябва внимателно да подписвате и оформяте документи, иначе най-малките грешки ще доведат до големи проблеми. Възможни са разногласия в общуването с избраника, затова дръжте емоциите си под контрол. Ако за този ден сте планирали пътуване сред природата, по-добре го отменете, ако не се чувствате добре със здравето.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Следете за това, което другите говорят за вас. Ако не ви харесва нещо, тогава по-добре го игнорирайте. Прогнозата по отношение на финансите, не е утешителна, но не трябва да се отчайвате. Много скоро, вътрешният ви потенциал ще се увеличи на максимум и ще може да жънете победи.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

В живота ви може да се случи нещо, което не сте очаквали. Но вие притежавате хладнокръвие и воля, така че няма да се прекършите пред атаката на проблемите. В областта на финансите, са възможни загуби, но те няма да са огромни. Вечерта е добре да се отпуснете в кръг на приятели, да си направите диета или да се занимавате със спорт. Не се жалете, когато става дума за собственото ви тяло.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес едва ли, ще успеете да реализирате всичко, което сте планирали. Научете се първо да си съставяте компетентен план за действие и след това се заемете с всичко ново. Разговор с шефовете, ще бъде безсмислен. Особено, ако поискате увеличение на заплатата. Има изход – търсете нова и по-обещаваща работа.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще решите, да поставите всичко на място в отношенията с избраника. Ако правите това за първи път, трябва предварително да обмисляте всичко по сто пъти. Взетото решение, може да ви излезе “скъпо”, съпроводено с преживявания и безсънни нощи. От излишества в храненето, спешно трябва да се откажете. Ако вече сте качили няколко килограма, започнете диета.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви бурен ден, когато ще е необходимо, да решите всички жизненоважни и финансови проблеми за в близкото бъдеще. В противен случай, те ще “висят” за дълго време и ситуацията, ще бъде изключително трудна. Възможни са спорове и конфликти с шефовете, които няма да се отразят добре на работата ви. Но в семейния живот, ви очаква “меден месец”.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ще имате късмет в много неща, но в любовната сфера, ще се нуждаете от търпение. Не изпускайте от поглед, това което преди е било незначително. Не разпитвайте избраника си за миналото, защото самите вие, ще започнете да страдате от догадките. Вечерта, е възможно спешно пътуване, свързано с възрастен роднина. Бъдете внимателни по време на шофиране.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Не търсете срещи и не се надявайте на искрена помощ от другите. Едва ли ситуацията, ще се развие точно както искате. Прекрасен ден за тези, които се стремят към знание, нова информация и разкриване на талантите. Принципният подход към финансовите въпроси, ще ви позволи да увеличите доходите си.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

По-добре, не се замесвайте в това, което не разбирате добре. Ако си пъхате носа в чужди дела, сами ще бъдете виновни за конфликта. Спестяването на пари, не трябва да бъде фанатично, а съизмеримо с вашите доходи. Възможна е романтична среща, която класически и бързо, ще прерасне в любовна история.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!